02.01.2021

2021 și programul turneelor din 2021

2021 și programul turneelor din 2021

Un an diferit din toate punctele de vedere pentru mine și pentru mulți dinte voi.


Am fost obligați să ne adaptăm, să ne reogranizăm, să ne reinventăm și cel mai important, să supraviețuim, atat social cât și profesional. 
Din punct de vedere profesional, am avut parte de cel mai rău an. Am participat la patru turnee tot anul și am câștigat doar două meciuri. In primăvară, ma gândisem să renunț la tenis, ceea ce am și făcut pentru câteva luni, însă dorul de a fi pe teren a fost prea mare. 
Când m-am reapucat am suferit o mică accidentare (ruptură miofibrilară la gamba dreaptă), ce a atras o nouă pauză.


Anul acesta am terminat contractul cu Tecnifibre după o durata de 8 ani și cu Lacoste după 2 ani. Le mulțumesc pentru tot sprijinul acordat. Tot anul acesta am semnat cu C.S. Dinamo și voi fi legitimat la clubul lor. 
De la 1 Ianuarie, voi începe colaborarea cu Head. Am simțit nevoia de a schimba racheta, iar în privința echipamenului am decis să nu inchei încă nici un contract.
Țin să le mulțumesc sponsorilor și partenerilor care îmi sunt alături de foarte mult timp: Banca Eric Sturdza și Déesse. De asemenea, au fost alaturi de mine în această perioadă BMW Group România, Huawei România și Sports Festival. 


Un sfârșit și un nou început

În martie am încheiat colaborarea cu Andrei Pavel, iar la sfârșitul lunii septembrie am început antrenamentele cu dl. Razvan Itu. 
Pentru pregătirea fizică si îmi este alături Lucian Nicolescu, iar pentru recuperare, Cristi Drăghiceanu împreună cu Lucian Nicolescu.

Pe plan personal a fost un an extraordinar. Am devenit tată și soț. Eu cu Ramona am devenit părinții lui Arthur pe 7 Februarie. Am avut ocazia de a petrece aproape un an de zile acasă și șansa de a îl vedea zi de zi crescând, bucurându-mă de fiecare clipă petrecută cu familia. 

Programul de turnee este mai greu de realizat pentru că sunt puține turnee anunțate, iar clasamentul îmi face planificarea mai dificilă.

Calendar Turnee  

10 Ianuarie - Calificări Australian Open în Doha

Varianta 1  
8 Februarie - Australian Open 
21 Februarie - Montpellier calificări 
27 Februarie - Rotterdam calificări 
6 Martie - Doha calificări 
12 Martie Dubai calificări 

Varianta 2
18 Ianuarie - Istanbul Challenger calificări 
25 Ianuarie - Quimper sau Antalya
1 Februarie - Orléans sau Antalya 2 
8 Februarie - pauză
15 Februarie - Biella 

Vă mulțumesc tuturor celor care mă urmăriți și mă susțineți necondiționat! Vă doresc tot binele din lume, multă sănătate și un an 2021 cât mai bun!

Tell us your opinion

cristian adrian 04.03.2022
ESTI SLAB ! RETRAGE-TE !
Eu 15.06.2021
Nu vreau decat sa imi bag pl in stii tu cine si ce, penibilule! Aveam sa iei 1 set cu Bonzi. Mai, lacomule, de ce nu te retragi odata?! Esti plin de bani si demonstrezi si antitalent si meciuri suspecte.
Grigore Sirbu 03.01.2021
Marius, iti dores un An Nou fericit impreuna cu cei dragi. Multumesc foarte mult pentru timpul bun pe care mi l-ai acordat urmarindu-ti meciurile, pe decursul carierei tale. Nu renunta si multe succese in continuare.
Adrian Szabo 03.01.2021
Marius în primul rând să fi sănătos împreună cu toată familia,iar pe plan sportiv sper ca Arthur să te vadă jucând câți mai mulți ani la cel mai înalt nivel,cred că poate fi motivația care te poate readuce cât mai sus în clasamentul ATP să îți depășești cel mai bun clasament avut până acuma. Ai demonstrat de atâtea ori că tenisul jucat de tine poate fi la cel mai înalt nivel iar cei apropiați de tine avem încredere în tine !!!
Succes Marius !!!
ADRIAN MARCU 02.01.2021
NEVER GIVE UP
Alina Cristina 02.01.2021
Îți doresc un an bun di punct de vedere personal și profesional. Noi cei care te apreciem vom fi alături de tine și la bine și greu.
Caprariu Ciprian 02.01.2021
Varianta 1
Mult Success

In order to offer you a better experience, this website uses cookies

If you agree, close this notification or find out more about cookies settings | OK, close.