04.08.2018

Washington - Citi Open

Washington - Citi Open

La Washington am ajuns cu cateva zile mai devreme de inceperea turneului asa ca am decis sa fac o plimbare la Casa Alba Lincoln Memorial si Washington Monument.

Luni, cand a fost programat primul meci, eram pregatit sa joc in jurul orei 15:00, dar din cauza ploii am fost amanati pana la miezul noptii. Ma bucur ca am putut sa imi iau revanaa in fata lui Mirza Basic dupa infrangerea dureroasa din finala de la Sofia Open de la inceputul anului. Am stiut exact greselile pe care le-am facut in meciul de la Sofia asa ca nu le-am repetat si de data aceasta. A trebuit doar sa schimbat tactica. Meciul s-a terminat in jurul orei 2:00, dar luand in calcul si timpul pentru refacere am ajuns sa adorm la ora 3:30. A fost prima mea experienta cu un meci jucat la o ora tarzie asa ca ma bucur ca am avut o zi pauza si am putut sa ma refac pana in turul 2.

In turul 2 am mai reusit o revansa, de aceasta data in fata lui Jérémy Chardy. Chardy, care vine după un sezon pe iarba foarte bun si cu o mare incredere de sine. Stiam ca va fi un meci pe muchie de cutit in care trebuia sa profit de orice sansa si sa dau totul pentru a castiga. Asta am si facut.

Si ce meci frumos a urmat in urmatoarea seara, contra lui Andy Murray. Meciul a inceput la ora 00:01 si am terminat la 3:05. Amandoi am jucat foarte bine si au fost multe puncte frumoase. Imi pare rau ca nu am reusit sa fac un hat trick in revanse la Washington. A fost o seara foarte lunga, am terminat tot programul la 5:30 dimineata. La ultimul meci contra lui Murray am intrat pe teren gandindu-ma ca vreau doar sa fac un meci frumos si din cauza asta am abordat o tactica gresita. Am crezut foarte tare in victoria mea, am vrut sa fiu agresiv si sa imi impun jocul cu venind la fileu, cu puncte mai scurte, etc. Am avut pe serviciul lui, de aproximativ 6 ori, scorul de 0-30 si acolo cred ca atunci incepeam sa ezit putin si nu mai simteam presiunea pusa de mine. 

Dar, in final, turneul de la Washington a fost unul frumos, cu realizari importante pentru mine si imi doresc ca lucrurile sa se desfasoare din ce in ce mai bine.

Spuneti-va parerea

Gabi 08.08.2018
Am văzut meciul de la fața locului și nu mi’a părut rău ca am stat pana la 3 dimineața.. Am fost si la Roland Garros si am văzut meciul cu Cecchinato... greu de uitat și ăla. Sper sa te văd la Cincinnati! Bafta!!!
Și exact ce spune si Ashley... frumos și apreciat gestul tău de a sta un pic cu fanii la poze și alte d’alea... știu ca e greu după ce pierzi... da’ ăstora care au stat acolo și te’au încurajat toate noaptea le’a picat bine chiar și o strângere de mâna. :)
Ashley 06.08.2018
I was very impressed with the match and have become such a fan of you. You played well and it was just unfortunate to have to play so late. Even afterwards you still came over to sign and even took a selfie with me which was much appreciated. I was even contemplating asking for your shirt but was too shy to ask. Hopefully you got to enjoy the DC area a little bit beforehand. It has a lot of history as far as important political landmarks. Thank you for such a great match and for being a great fan favorite! Hope to see you soon!

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies | OK, inchide