03.12.2018

Scrisoare de multumire

Scrisoare de multumire

Dragi prieteni,

 

M-am gandit sa fac o scrisoare de sfarsit de an. Dupa cum stiu toti cei care citesc articolele de pe site-ul meu personal, pana acum am incercat sa scriu despre experienta mea de la cateva turnee. Astazi, vreau sa scriu si despre oamenii din viata mea pentru ca vreau sa le multumesc ca exista.

A fost un an intens, cu multe suisuri si coborasuri, dar a fost cel mai bun an al meu din punct de vedere competitional. Am avut cateva schimbari in echipa si am reinceput cateva colaborari mai vechi. 

Vreau sa ii multumesc lui Andrei Mlendea pentru cei 2 ani si jumatate de colaborare, timp in care am progresat de pe locul 220 pana pe locul 74. A adus oameni cheie in echipa care m-au ajutat sa progresez mental foarte mult, cum ar fi Ioan Popoviciu, omul cu care am lucrat de cand am ajuns locul 160 pana undeva in jurul locului 80. Apoi am intrerupt colaborarea, dar am reluat-o chiar inainte de Basel. Tot Andrei Mlendea l-a adus pe antrenorul de pregatire fizica si kinetoterapeut, Lucian Nicolescu Șeusan, in iulie. De atunci am trecut printr-o schimbare frumoasa care acum începe sa dea roade. Eu si Andrei vom avea o prietenie foarte apropiata mai departe pentru ca ne cunoastem de mici si ne-am fost alaturi si la bine si la greu.

Acum am o echipa frumoasa si fiecare isi face treaba bine, pe partea lui. Si as vrea sa ii mentionez: 

Lucian Nicolescu (antrenor pregatire fizica + fizioterapeut) care ma face sa fiu mai flexibil, ma ajuta sa am mai multa forta si, in acelasi timp, imi repara corpul.

Andrei Pavel (antrenor tenis), care prin experiența lui ma ajuta sa imi imbunatatesc loviturile si sa am o tactica de joc cat mai bine pusa la punct. Progresez foarte mult la fiecare antrenament și ma bucur ca lucram împreuna pentru ca de mic copil mi-a placut stilul lui de joc si pot spune ca ma regasesc in el. 

Ioan Popoviciu (mental coach), omul care se joaca cu mintea mea. Am reinceput colaborarea chiar inainte de Basel. Am mai lucrat in trecut si am progresat frumos impreuna. 

Ma bucur ca, pe langa echipa, in viata mea exista niste oameni extraordinari. Iubita mea Ramona Iacob care ma sustine neconditionat si ma ajuta foarte mult. Cosmin Hodor imi este ca un frate mai mare si are grija de mine. Adrian Szabo care mi-a pus racheta in mana si cu care ma sfatuiesc in materie de tenis. Florin Iorgoni, un prieten adevarat cu care vorbesc zilnic si ma ajuta sa trec peste orice obstacol, chiar daca este departe si nu ne putem vedea live. Catalin Gudynn care ma mentine tot timpul fericit prin pozitivitatea lui.

Si nu in ultimul rand, vreau sa va multumesc voua, cei care ma sustineti indiferent de rezultat.

Va urez tuturor un 2019 plin de realizari.

 

Cu drag,
Marius

 

Spuneti-va parerea

Mihai 05.12.2018
Doamne ce mult ai progresat de cand te-am vazut in semifinala de la Timisoara (2012) cu Victor Hanescu!! Sau la Arad cu Attila Balasz finala din 2009! Ce meciuri ai facut la Basel. Doamne ce meciuri ai facut cu crema tenisului . Cred ca pentru fiecare jucator este un moment cand se produce un declic. Cand crede ca poate bate pe or cine. Si momentul tau asta a fost Basel 2018! Cred ca momentele tale cele mai bune de acuma incolo o sa vina.
Iti spun o mica poveste- Pomii de mar super intensivi intra pe rod in 2 ani si dupa 12-14 ani sunt gata, cei care intra pe rod dupa 5 ani traies mai mult de 100 de ani.
Tine-o tot asa ca esti pe drumul cel bun si la anul pe vremea asta sunt sigur ca o sa spargi top-ul 20. Si un mic sfat daca imi permiti, sunt sigur ca tu si cei din anturajul tau stiti mai bine ce este de facut; Dar de pe margine asta se vede- putin mai mare accent pe deplasare. Putere si sanatate. Vorba lui Fede"" pierzi o minge, pierzi un gem. un set, un meci, nu-i un capat de tara, important este sa ramai sanatos""
Si go, go Marius! Succes la Grand Slamuri si turneele de 1000 de puncte!
Angela Flury 04.12.2018
Felicitari Marius pentru succesele dobîndite pîna în prezent si î ti dorim în continuare multa sanatate,putere de munca si mult succes pe viitor alaturi de echipa ta frumoasa! Sper la o revedere in Basel!
Mihaela 04.12.2018
Bravo Marius pentru modestia de care dai dovada de fiecare data , esti un om extraordinar si spun asta pentru ca am avut ocazia sa schimb doar doua -trei vorbe cu tine alaturi de copilul meu si mi.am dat seama ca esti un om cu suflet mare si ca succesele pe care le ai nu te schimba pe tine ca om . Iti urez din tot sufletul pentru anii care urmeaza sa urci tot mai sus , pentru ca meriti si Dumnezeul sa te ajute si sa.ti indeplineasca aceste vise . Multa multa sanatate alaturi de echipa si de cei dragi . BAFTA MARIUS !!!!
Eugen "Dido Dito" 04.12.2018
Bv Marius pt performantele care te-au adus in top anul acesta si sper ca in 2019 vei urca cat mai sus in clasamentul ATP.Cu sigurantza ne vom vedea la turneul din CA,Indian Wells unde iti urez un parcurs cat mai indelungat...Succes si La multi ani.
Livius Tirnea 04.12.2018
Felicitări Marius ! Sa speram ca anul 2019 va fi anul consacrarii tale și ca îl vei termina în top. 10 ATP...
Alina Cristina 04.12.2018
Te-am descoperit acum mult timp și am urmărit cu mare interes evoluția ta in tenis.
Ești unic, elegant și un mare sportiv. E o plăcerea a te privi jucând!
Îți doresc un 2019 magic și multă sănătate ți-e și team-ului tău!
Lucia 03.12.2018
Buna seara Marius,cu toate ca fizic nu o sa fim in arena de tenis unde ai meci dar vom fi in fata televizoarelor cu pumnii stransi pentru tine.
Mult succes in continuare!!!
Daniel Godiu 03.12.2018
In ultima vreme ai un joc de mare campion; asteptam asta de la tine de cativa ani si iata ca a venit vremeai ta... Iti doresc sanatate si sa nu ai mentalitate de roman (suna cam aiurea, dar ma intelegi tu
Dorin 03.12.2018
Marius Copil , tu nu ai jucat pana acum ca un copil , ai jucat ca un campion!! Sa -i rupi pe toti in anul competitional 2019. Noi te iubim , te sustinem neconditionat! Locul tau nu este pe 60, este in primi 5 la felul cum ai jucat ! Rupe -i pe toti , rupe -i pe toti , la multe trofee , multa sanatate sa ai un an 2019 cum ti-l doresti ! Respect , respect , respect si iar respect ! Te iubim !
Dorina 03.12.2018
Sa ai un 2019 așa cum îți dorești! Îl meriti cu prisosință! Succes și multe împliniri pe toate planurile! Suntem alături de tine!
Cristi_tm 03.12.2018
Îți doresc să ai un an mai bun decat acesta. Astept sa îți urmăresc meciurile cu mai mult interes. Felicitări pentru faptul cum iti imbunatatesti loviturile si jocul. Estetic arăți mai bine. Succes in pregătire. Multă sănătate. Și să nu il bati prea tare pe Federer in antrenamente...Salutări si numai bine.
Stefan 03.12.2018
Mult succes pe viitor,sper ca anul care vine sa fie mult mai bun ca cel care o sa treaca,multa sanatate !
Robi 03.12.2018
Mult succes pe mai departe! Noi iti vom fi alaturi mereu, savureaza fiecare moment!
Codrut Catalin 03.12.2018
Succes in continuare! Esti un om frumos !
Alina Gabriela Cihodaru 03.12.2018
Multumim ca ne impartasesti si noua gandurile si multumirile tale. Singurul motiv pentru care mai exista inca un televizor in casa e pentru a ma uita la tenis, handbal, gimnastica , fotbal. Pentru un film bun ma duc la cinematograf. Multumesc pentru tenisul vazut anul acesta! Succes si sanatate! Ma bucur ca esti inconjurat de oameni buni si de iubire!
Neculai 03.12.2018
Bravo Marius, frumos si nobil gestul tau!
Sa fii sanatos si cat mai multe impliniri!
Ioana Melcea 03.12.2018
Draga Marius, felicitari pentru rezultatele din 2018. Fiecare zi cu tenis este un dar pentru mine, citesc toate stirile despre tenis, iar cand vad rezultate pozitive, pur si simplu sunt fericita. Voi fi si in 2019 alaturi de tine in toate turneele urandu-ti succes pentru fiecare competitie.
Marius 03.12.2018
Sa ai un 2019 cu multe finale jucate şi plin de trofee!!! Mult succes si sănătatea!!

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies | OK, inchide