16.08.2018

Rogers Cup si Cincinnati Open

Rogers Cup si Cincinnati Open

Experienta din Toronto a fost destul de scurta pentru ca abia am reusit sa ajung la timp pentru a juca in calificarile de la Rogers Cup si am pierdut primul meci in decisiv. Pot sa spun chiar ca din setul 3 nu imi aduc aminte nimic. As vrea sa le multumesc tuturor oamenilor ce au venit sa ma sustina, a fost o atmosfera foarte buna, insa eram atat de obosit incat atunci cand meciul s-a inchiat am fost fericit că pot sa ajung in sfarsit in camera si sa dorm. Cu doua nopti inainte de meci m-am odihnit trei ore  si jumatate, cumulat. 

Nu stiu care este cauza, dar sa ajungi de la Washington in Toronto sau in Montreal este foarte greu. Foarte putine zboruri si toate pline. Pana la urma am gasit un zbor pentru vineri seara spre Detroit si de acolo am mers cu masina inca 5 ore si 40 min. Am ajuns la 6:15 dimineata si la ora 1 aveam meciul. Dupa ce meciul s-a incheiat am dormit 14 ore. Mi-am luat o zi de pauza si am decis sa mergem sa vedem Cascada Niagara, o experienta nemaipomenita. 

Inainte de a pleca spre Cincinatti am luat decizia de a incheia colaborarea cu antrenorul meu de tenis, Andrei Mlendea, dupa o perioada de 2 ani si jumatate. Dupa cateva zile in care am cautat variante si optiuni pentru viitor, am cazut de comun acord cu Andrei Pavel sa incepem colaborarea. El a ajuns joi, chiar inainte de calificarile pentru Cincinnati, unde am inceput direct cu un antrenament. Am avut doua meciuri de calificari dificile. Primul cu Norrie, care joaca cel mai bun tenis din cariera si dupa aceea cu un baiat de 19 ani, Jeffrey John Wolf, care lovea orice minge ca si cum nu avea nimic de pierdut. Apoi a urmat primul tur pe tabloul principal contra lui Philip Kohlschreiber. Am servit ideal si am abordat o tactica agresiva. Nu am intrat in jocul lui si am incercat sa termin punctele cat mai repede. Si asta a mers de minune. 

In ultimul meci cu Marin Cilic lupta a fost stransa, am castigat primul set 7/6 dupa un tiebreak in care am jucat excelent. Am mai avut cateva sanse de a prelua initiativa in seturile 2 si 3, dar am jucat cu retinere. Tin sa multumesc spectatorilor care au creat o atmosfera frumoasa aici, la Cincinnati. Abia astept sa revin anul viitor.

Acum sunt in drum spre Miami unde urmeaza o saptamana de pregatiri intense inainte de US Open. Va tin la curent.

Cu drag,
Marius 

Spuneti-va parerea

Adi 17.08.2018
Analysis of your own game and understanding what went wrong is a very healthy part of preparation.
You’ve got a great team now with Andrew and Lucian.
Us fans, we will continue to crear great atmospheres wherever we can come out and support you.
Best of luck !
Dan 17.08.2018
Next time try to fly to Buffalo, NY instead of Detroit.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies | OK, inchide