02.02.2018

Regulament concurs #MyReasonIs

Regulament concurs #MyReasonIs

Consursul #MyReasonIs este organizat din dorinta de a arata oamenilor cat de important este sa mentina un stil de viata sanatos, sustinut prin exercitii fizice zilnice, nutritie, dar si un program de odihna corespunzator.

LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI   

Concursul se va desfasura in perioada 5.02.2018 - 7.02.2018, pe pagina mea de Facebook.

CUM POTI PARTICIPA LA CONCURS?

Concursul se adreseaza tuturor utilizatorilor care viziteaza website-ul sau pagina de Facebook mai sus mentionata.

Conditia de participare este sa lasati un comentariu la postul afisat pe pagina mea de Facebook, in care sa mentionati lucrurile care va motiveaza sa incepeti anul nou in forta, cu un stil de viata sanatos, dar si care sunt obiectivele voastre pentru 2018, folosing hashtag-ul #MyReasonIs. 

PREMIUL CONCURSULUI.

Castigatorul va primi un ceas inteligent, FITBIT IONIC, la fel ca cel pe care eu il folosesc pentru a-mi monitoriza activitatea atunci cand ma antrenez pe terenul de tenis.

DESEMNAREA CASTIGATORULUI.

Castigatorul va fi ales cu ajutorul platformei Facebook Karma.

NOTIFICAREA SI PREDAREA PREMIULUI.

Puteti afla rezultatul concursului pe data de 8.02.2018, ora 18:00. Numele castigatorului va fi afisat pe pagina de Facebook, intr-o postare dedicata. In cazul in care castigatrorul nu trimite detaliile de livrare prin mesaj privat, in termen de 24 de ore de la afisarea postarii, extragerea va fi realizata din nou.

CARE ESTE MOTIVUL ORGANIZARII CONCURSULUI?

Am sustinut ideea de activitate sportiva zilnica dintotdeauna si voi continua sa o fac, pentru ca, din punctul meu de vedere, este cea mai buna varinta de a-ti mentine corpul sanatos. Am fost creati pentru a ne misca, asa ca exercitiile fizice regulate sunt cel mai bun ajutor, atat fizic, cat si psihic. Corpul invata cum sa-si foloseasca eficient energia si asta te ajuta sa actionezi eficient in toate provocarile pe care viata ti le aduce.

Poti alege sa-ti imbunatatesti caliatea vietii si pe masura ce vei deveni din ce in ce mai activ, vei descoperi singur toate motivele pentru care exercitiile fizice sunt foarte importante pentru tine.

Imi doresc sa vad cat mai multi participanti la acest consurs pentru ca avem cu totii nevoie sa invatam cum sa traim sanatos, sa facem sport si sa avem un stil de viata activ. 

Cat despre obiectivele pentru 2018, sper sa vi le indepliniti cat mai repede pentru a alege noi rezolutii in anul ce urmeaza.

Spuneti-va parerea

Liviu 08.02.2018
In 2018 imi doresc sa fiu sanatos si sa joc mai mult tenis pt ca am luat o pauza cam lunga.#My Reasonls.
Sergiu 08.02.2018
Sanatatea in primul rand, si viitorul ne obliga sa ramanem in forma. Cred ca ar trebui ca visul tuturor parintilor ar trebui sa fie sa urce cu copii pe munte pana la 60-70 de ani.
Succes tuturor!
Ursu Adina 08.02.2018
Planul meu pe 2018 este sa alerg un maraton#My Reasonis
Chitac Cosmin 08.02.2018
Bravo! Iti urmaresc meciurile si ai progresat foarte mult la serviciu. Sportul inseamna sanatate! Felicitari si cat mai multe victorii in 2018!
Daniel M 08.02.2018
Mens sana in corpore sano . #MyReasonIs
Suciu Emil Marcian 08.02.2018
Sanatate la toata lumea, ca restul lucrurilor le facem noi !!
Petroiu Valentin 08.02.2018
Salut,

Am inceput anul in forta datorita faptului ca imi place ce fac, proiectul pe care e l-am inceput. Obiectivul meu este sa ajut cat mai multi copii/adulti sa faca sport, sa faca tenis si sa se indrgosteasca de acest sport asa cum am facut-o eu.
#MyReasonIs
Petroiu Valentin 08.02.2018
Salut,

Am inceput anul in forta datorita faptului ca imi place ce fac, proiectul pe care e l-am inceput. Obiectivul meu este sa ajut cat mai multi copii/adulti sa faca sport, sa faca tenis si sa se indrgosteasca de acest sport asa cum am facut-o eu.
#MyReasonIs
alin 08.02.2018
Planul meu pentru 2018 este sa fiu admis la Academia de Politie.
Lucian Coteneanu 07.02.2018
Salut Marius!

Planul meu pentru 2018 este de fapt capitolul 2 la ce am inceput deja in 2017, si anume sa-mi impun un stil de viata mult mai sanatos, si ceea ce a inceput ca o dieta gandita de un medic nutritionist pentru a ma ajuta sa scap de niste Kg in plus (cam multe zic eu :))) ) completata de sport - chiar tenis in cazul meu
Florenta Petrica 07.02.2018
Un stil de viata sanatos este ceea ce ma face sa simt ca traiesc si incerc sa le dau un exemplu si copiilor mei pe care ii invat zilnic sa faca sport cu pasiune, sa manance sanatos, sa doarma cat este necesar varstei lor si sa priveasca viata pozitiv pentru ca este frumoasa !
#MyReasonls
Cretu Sebastian 07.02.2018
Familia!
Sandu Patrik 07.02.2018
Planul meu pentru 2018 este foarte simplu, sa promovez la liga 3-a ca arbitru de fotbal si sa fiu admis la examenul de barou. Cred ca este important sa faci fiecare lucru la momentul potrivit si cred ca acuma a sosit momentul pentru mine.
Toma Eduard 07.02.2018
Te salut cu respect Marius!felicitari pentru victoria cu Robin de astazi si pot afirma cu certitudine ca sunt un mare fan de al tau ,in mod deosebit iti admir serviciul !!ce imi doresc pentru 2018 ?!in primul rand sanatate mie si familiei mele si chiar mi-am propus ca obiectiv sa incerc sa mananc mai sanatos,sa fac mai mult sport(nu ca as duce lipsa) ,sa am un stil mai ordonat si mai echilibrat de viata,cred ca ceasul ar fi cadoul perfect pentru anul 2018 !!Mult succes cu slovenul Kavic si sunt convins ca treci cu 2-0 mai departe,e un jucator accesibil,cu un servici modest ,un jucator care zic eu mult inferior tie !!
Ripan Dacian 07.02.2018
Sanatatea si familia! Imi doresc sa fac cat mai mult sport cu fiul meu.
Gabi 07.02.2018
Doresc sa duc o viata cat mai sanatoasa si sa fac sport zilnic de orice fel.consider ca cel mai greu este sa iti gasesti motivatia pentru a face acest lucru posibil dar si taria de a ramane acolo sus in momentul in care ti-ai atins obiectivul.
#Myreasonis
Ripan Dacian 07.02.2018
Sanatatea! Si faptul ca fiul meu ma priveste ca si pe un exemplu.
Robert Gogescu 07.02.2018
Robert Gogescu 07.02.2018
Inspirat totdeauna de atleti, iar motivul meu astazi? Simona Halep, startul ei bun de sezon. Faptul dovedit ca un român poate fi cel mai bun. Cu siguranta va reveni pe prima pozitie in curand, prin exemplul de mentalitate in momente dificile (acel set decisiv cu Caro desi accidentata). Rezolutiile mele privesc sportul, zilnic prin tenis, inot sau alergari pentru ca obisnuintele construiesc caractere.
#MyReasonsIs
Robert Gogescu 07.02.2018
Inspirat totdeauna de atleti, iar motivul meu astazi? Simona Halep, startul ei bun de sezon. Faptul dovedit ca un român poate fi cel mai bun. Cu siguranta va reveni pe prima pozitie in curand, prin exemplul de mentalitate in momente dificile (acel set decisiv cu Caro desi accidentata). Rezolutiile mele privesc sportul, zilnic prin tenis, inot sau alergari pentru ca obisnuintele construiesc caractere.
Ungureanu Gabriel 07.02.2018
Fiul meu, pentru care vreau sa fiu un exemplu.
Magda Cojocaru 07.02.2018
Imi doresc in 2018 mult mai mult sport, vreau sa invat sa joc mai bine fotbal, basket, tenis, sa imi imbunatatesc inotul, vreau sa particip pe viitor la un triatlon.
Cred ca e important ca fetitele mele sa vada in noi ca familie un exemplu de urmat.
Imi doresc sa fac un curs pentru a deveni antrenor de fitness.
Asa ca spor mie!!!!
#MyReasonls
Adrian Stefan Vilcu 07.02.2018
Salutare!
Planul meu pentru 2018 este tot tenisul, desi am 32 de ani am inceput sa joc acum un an si parca din ce in ce mai bine.
Felicitari pentru inceputul de an!
Ciolan Emil 07.02.2018
Familia. Sa reușesc sa îmi duc la indeplinire toate obiectivele propuse și sa am cât mai multe realizări profesionale.
Adam valeriu 07.02.2018
Familia, miine sa fim mai buni ca azi!
Bucur Gabriel 07.02.2018
Familia si logodnica mea ,imi doresc multă sănătate si putere de mulnca pentru noi si in general pentru toată lumea!!!
Radu Marinescu 07.02.2018
Familia si sa fim sanatosi cu toții!!!

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies | OK, inchide