01.04.2018

Pe langa tenis, Marius Copil are si alte pasiuni

Pe langa tenis, Marius Copil are si alte pasiuni

Eu sunt unul dintre putinii fericiti care au ocazia sa imbine pasiunea cea mai mare cu munca de o viata. Imi place sa joc tenis si o fac in mod profesionist. Dar atunci cand este timpul sa ma relaxez, ce fac?

Ei bine, pentru inceput, iubesc masinile sport si le-am iubit intotdeauna. De fapt, viteza este, de asemenea, indispensabila in tenis, dar aceste masini au o cu totul alta alura. Nu e doar vorba despre curse, la viteze ametitoare, sau drift-uri curjoase, pentru mine. Este, de asemenea, despre forma, unghiuri, aerodinamica si stil.

Da, viteza conteaza, dar atat de multe lucruri importante se intampla in fundal. Exista foarte multa pasiune pusa in acest lucru, pentru o multime de oameni diferiti, de la designeri de masini, pana la partea de mecanica din pit stop-uri, si nu in ultimul rand, pilotii. Acesta este un lucru cu adevarat incredibil: cum o echipa de oameni dedicati face sa straluceasca metalul altfel lipsit de viata al masinii, si  reuseste sa il transforme intr-un obiect demn atat de  glorie cat si de admiratia noastra. Astfel, imi face foarte mare placere sa studiez noile modele, atat de motoare cat si prototipuri care apar pe piata sau intra in circuit.

Marus Copil, despre MotoGP si alte hobby-uri.

Vorbind de circuite, imi place sa ma uit la MotoGP. Il gasesc extrem de dinamic si de interesant. De fapt, sunt foarte entuziasmat de MotoGP, nu pot spune ca sunt un fanatic, dar incerc sa ma uit la fiecare cursa. De asemenea, imi place sa urmaresc meciuri de fotbal si rugby. Am cochetat un pic cu ambele, cand eram mic, si, ca cele mai multe sporturi, sunt ca un virus. Odata ce devine o parte din tine, ramane pentru tot restul vietii, chiar daca uneori e mai puternica si alteori mai slaba.

Imi plac insa si activitatile indoor: imi place sa petrec timp cu familia mea. De-a lungul anilor cat am urcat in clasamente, familia mea m-a sustinut nu numai prin a fi alaturi de mine in cele mai dificile momente, dar, de asemenea, din punct de vedere financiar, la inceputul carierei mele, si in anii care au urmat, inainte sa ma pot intretine din tenis. Sa petrec timp cu prietenii este, de asemenea, foarte important pentru mine, incerc sa ies din cand in cand, mai ales la cinema. As spune ca imi plac  toate filmele, noi si vechi, iar filmele noi isi au meritele lor.

Tenisul ma ajuta sa-mi mentin si pasiunea pentru noi culturi.

Pot spune ca mai presus de toate, imi place sa calatoresc. Ma ajuta foarte mult faptul ca joc o multime de turnee internationale, lucru care imi ofera ocazia de a vizita locuri noi, si de a cunoaste noi cultur. Ceea ce omul a construit este cu adevarat impresionant, si fiecare cultura de pe glob contribuie la diversitatea ca o specie si in cele din urma, intr-o oarecare masura, fata de propria noastra dezvoltare ca fiinte umane.

La fel cum piesele unui puzzle, atunci cand sunt imbinate impreuna cu maiestrie, creeaza un minunat mozaic, imi place sa construiesc la acest mozaic cultural de fiecare data cand am ocazia, si sa adaug o piesa la cunostintele mele din acest impresionant puzzle, cultura umana.

Cam asta e, cu privire la hobby-urile mele. Stiu ca sunteti de acord cu cele mai multe dintre lucrurile de aici. Cei mai multi dintre noi prefera sa calatoreasca. Ne place sa ne uitam la filme si sa petrecem timp cu familiile noastre. Fa ce te face fericit. Si intotdeauna incearca sa te regasesti in ceea ce faci, indiferent de ce faci.

Spuneti-va parerea

tennis,marius copil,pasiuni

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies | OK, inchide