09.01.2018

Mai multa putere, mai multa placere: BMW

Mai multa putere, mai multa placere: BMW

Daca cineva iti spune ca iubeste tenisul, dar detesta viteza, sa nu-l crezi. Este imposibil sa nu indragesti viteza atunci cand ai o pasiune veritabila pentru tenis, ceea ce, intamplator, chiar am. In acest context, as putea spune ca pasiunea mea pentru masini si motorsport este, cumva, naturala.

Daca ar trebui sa spun ce anume iubesc cel mai mult la tenis, dintre toate lucrurile care ma fascineaza la acest sport, as alege rigurozitatea. Niciun sport nu este la fel de captivant precum tenisul. Cautarea perfectiunii unghiurilor, aplicarea precisa a loviturilor, forta cu care servesti, care poate face ca mingea sa strabata distante considerabile in fractiuni de secunda, toate sunt fascinante. Iar in momentul in care gasesti aceste calitati la o masina, se intampla ceva magic.

Alaturi de pasiunea pentru masini, vine si pasiunea pentru BMW – sustinuta de Automobile Bavaria Group.

Acesta este si motivul pentru care sunt extrem de fericit sa fac parte din programul Friend of Brand BMW, in calitate de Ambasador Automobile Bavaria Group. Am acceptat aceasta colaborare cu mare bucurie, pentru ca, intamplator, BMW este si marca mea de masini favorita. Cred ca acest lucru reprezinta o oportunitate excelenta pentru a ma apropia de marca mea preferata de masini si, in acelasi timp, o onoare.

Pe parcursul anilor in care am colaborat cu BMW, am avut deosebita placere de a conduce toate modelele marcii BMW si pot sa spun ca este un vis care a devenit realitate. Este un vis pe care l-am avut inca din copilarie si care s-a transformat in ceva palpabil. Acum, cel mai dificil lucru este sa aleg o singura masina BMW ca fiind “Aleasa”.

Nu pot spune ca imi displac anumite modele, pentru ca, pur si simplu, exista ceva fascinant la fiecare dintre ele. Asa cum spuneam, masinile BMW au exact elementele care ma atrag la tenis: estetica design-ului masinilor BMW este foarte similara cu perfectiunea conceptuala si cu geometria tenisului, eficienta masinilor BMW ma duce cu gandul la dinamismul  si bucuria din timpul unui meci de tenis solicitant pe care il castig, in final. Iar senzatia unica oferita de adrenalina de a conduce cu viteza este foarte similara cu cea produsa de bucuria castigarii unui meci de tenis.

Cu toate acestea, trebuie sa recunosc ca ma simt foarte ataaat de masinile BMW M2, pe care Automobile Bavaria Group mi le-a oferit pentru a le testa. Desigur, oamenii au multe pasiuni insa, intotdeauna unele vor fi mai mari decat altele. Consider ca acest model de masina ma reprezinta in totalitate, pentru ca inspira incredere si dinamism, doua calitati esentiale care ma definesc.

In general, imi place sa fiu pragmatic si sa ating obiectivele pe care mi le propun. Asta fac, asta sunt. Joc si castig. Pierd si invat o lectie. Si caut mereu sa ma perfectionez si sa fiu din ce in ce mai bun. Si inca un lucru pe care l-am regasit la masina BMW M2: este simpla, compacta, se concentreaza pe eficienta si efect. Este exact ceea ce sunt si eu. Fara niciun fel de ezitare, cat se poate de simplu si direct, aceasta masia sport marca BMW transforma condusul intr-o experienta unica. Cel putin, asa simt eu.

Atunci cand iubesti ceea ce faci si depui eforturi considerabile pentru a obtine cele mai bune rezultate, te poti afla adesea in ipostaza de a cauta conexiuni si expresii ale propriei tale personalitati. Iar, in acest scenariu, marca de masini BMW devine o reflexie a ceea ce am devenit eu, pana acum. Desigur, cu promisiunea ca voi incerca mereu sa devin mai bun decat am fost.

viteza,pasiune pentru masini,motorsport,BMW M2,BMW M2,speed,Automobile Bavaria Group,ambasador BMW,masini BMW

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies | OK, inchide