11.11.2020

Explore More Challenge: HUAWEI WATCH GT 2 Pro, smartwatch-ul care ține pasul cu mine. Cu brio!

Explore More Challenge: HUAWEI WATCH GT 2 Pro, smartwatch-ul care ține pasul cu mine. Cu brio!

Probabil vă amintiți că, în urmă cu câteva luni, am acceptat provocarea Huawei #SpeedTestChallenge și i-am vizitat pe cei de la Racing Academy pe circuit, pentru o cursă plină de adrenalină alături de ei, Dani Oțil și Cătălin Cazacu. Arbitrul și totodată antrenorul nostru personal a fost HUAWEI WATCH GT 2e, modelul anterior din seria HUAWEI WATCH GT 2. 

Acum, cu ocazia lansării celui mai nou smartwatch din portofoliu, Huawei mi-a lansat un nou challenge. Și am spus DA, fără să stau prea mult pe gânduri. 

Dacă și ție îți plac provocările și crezi că un smartwatch performant te-ar putea ajuta să explorezi mai mult, te invit să te înscrii în campania Explore More. Ai șansa de a câștiga un HUAWEI WATCH GT 2 Pro sau un HUAWEI WATCH FIT. Veștile bune nu se opresc – Huawei pune la bătaie și experiențe inedite alături de mine, Sore, Dani Oțil, Cătălin Cazacu și Racing Academy. Mai multe detalii pot fi găsite aici.

Acum că v-am dus cu un pas mai aproape de #ExploreMoreChallenge, este momentul să vă povestesc cum a arătat, pentru mine, provocarea Huawei. 

Unde? Cei de la Racing Academy și Cătălin Cazacu mi-au întors vizita și ne-am revăzut pe terenul de tenis. La mine acasă, de data aceasta. 

Cum a arătat provocarea? Challenge-ul primit a fost de a-i antrena pe cei de la Racing Academy și pe Cătălin Cazacu. Și nu a fost orice fel de antrenament, ci unul intens, exact ca acelea care mă ajută pe mine să rămân în formă înaintea unor competiții importante. 

Mi-a plăcut mereu să împărtășesc din experiența pe care am acumulat-o de-a lungul anilor. Dacă nu aș fi avut antrenori pe cinste, probabil nu ajungeam unde sunt astăzi. Sper că antrenamentul pregătit s-a ridicat la așteptările celor de la Racing Academy, pentru că, așa cum știți, și ei sunt niște sportivi pasionați. 

Ei bine, iată că ziua provocării a sosit. I-am întâmpinat pe ”cursanți” alături de co-antrenorul meu, noul HUAWEI WATCH GT2 Pro și ne-am apucat de treabă. Ca la orice antrenament corect, am început cu o încălzire. O sesiune de exerciții monitorizate atent de amicul nostru inteligent. 

S-au descurcat pe cinste. Cred că dacă ar mai veni la câteva antrenamente, aș avea competiție serioasă în campionatele următoare.

Ce îmi place la HUAWEI WATCH GT 2 Pro? 

Vreau să și împărtășesc cu voi câteva dintre funcțiile care m-au impresionat. În timpul unui meci sau în timpul unui antrenament, corpul are parte de multe schimbări: fie că vorbim despre heart rate, despre nivelul de SpO2 sau despre nivelul de stres. Din fericire, HUAWEI WATCH GT 2 Pro îți monitorizează toate aceste fluctuații, iar la finalul jocului, ai imaginea completă a acestor date. Pe mine, acest lucru mă ajută foarte mult pentru a îmi măsura progresul de la o zi la alta și cred că acest aspect este foarte important în sport, în general.

Pentru că orice zi plină de activitate fizică este completată de câteva ore bune de somn, smartwatch-ul poate monitoriza și calitatea acestuia. Dimineața următoare vei avea parte de un raport detaliat, pentru a înțelege pe deplin ciclul de somn. Și, cum orice zi este o provocare, vei fi gata să o iei de la capăt.

La final, vreau să le mulțumesc încă o dată celor de la Huawei pentru o provocare pe cinste. Abia o aștept pe următoarea! 

Spuneti-va parerea


Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies | OK, inchide