02.04.2018

Cupa Davis sau cum am castigat impotriva Marocului in mai putin de o ora

Cupa Davis  sau cum am castigat impotriva Marocului in mai putin de o ora

Am intrat pe terenul din Sala Polivalena cu gandul sa fac un joc lung si frumos in semn de apreciere pentru publicul care a venit in numar atat de mare desi era Pastele. N-a fost sa fie. In 39 de minute am reusit sa obtin un scor de 6-0, 6-1 si sa ies invingator din duelul cu Amine Ahouda. Culmea, un meci in care intrasem cumva legat la ochi, pentru ca nu stiam absolut nimic despre adversarul meu din simplul motiv ca nu exista nici macar un clip pe Youtube din care sa ii fi putut vedea putin jocul.

Am inceput turneul cu dreptul si asa l-am si continuat. Jocul la dublu alaturi de Florin Mergea ne-a adus o victorie cu 6-2, 6-1 in fata cuplului Yassine Idmbarek / Lamine Ouahab. Totul in mai putin de o ora.

Ca informatie funny, cel mai scurt meci din istoria ATP a avut loc in 2014 si a durat nici macar o jumatate de ora. Recordul ii apartine finlandezului Jarko Nieminen care s-a impus in fata australianului Bernard Tomic cu 6-0, 6-1 dupa 28 de minute de joc in primul tur al turneului de la Miami.

Inapoi la jocurile noastre rapide de la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, pot doar sa ma declar incantat ca alaturi de colegii mei am castigat toate meciurile si am calificat Romania in turul 3 al Grupei a II-a, zona Europa/Africa. Ne asteapta, in septembrie, meciurile impotriva Poloniei, dar pana atunci eu fac o deplasare la Budapesta intre 23 si 29 aprilie.

Miza e mare pentru mine si vad turneul ca un payback time. Anul trecut am ratat calificarea in turul doi.

Spuneti-va parerea

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca,Florin Mergea,victorie

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies | OK, inchide