08.03.2018

Cele mai puternice emotii prinse intr-un logo

Cele mai puternice emotii prinse intr-un logo

Cu totii stim ca un logo este extrem de important pentru reprezentarea imaginii unei companii, insa cand vine vorba despre imaginea personala, un logo inseamna mult mai mult. Acel simbol trebuie sa-ti reprezinte emotiile, caracterul, stilul, valorile, activitatea, dar sa fie si usor de recunoscut.

In urma unui brainstorming impreuna cu agentia de marketing, am ajuns la varianta ideala.
Usor de inteles de ce am ales designul unei mingi de tenis cu initialele MC, dar adevaratul logo se ascunde in modul in care acele linii sunt transpuse.

Atat pulsul cat si emotiile variaza foarte mult in timpul unui meci de tenis. Odata cu aceste variatii totul se schimba. Fericire sau dezamagire, castig sau pierdere, urcare in clasametul ATP sau nu. Totul se joaca la o minge. Poate fi o minge de break, o minge de meci, o simpla minge care, bine lovita, iti poate aduce increderea necesara pentru a castiga meciul. Totul tine de acea minge. Acolo se joaca meciul, acolo se naste emotia, adrenalina si frumusetea tenisului.

Imi aduc aminte de meciul din 2017, impotriva lui Garcia Lopez, la turneul de tenis Mutua Madrid, in Spania. In tie break, a fost totul pe muchie de cutit. Am stiut ca sunt invingator datorita unei mingi castigate dupa 15 lovituri, atunci cand scorul a ajuns 8-7 in tie break. Si cred ca lacrimile de fericire de la finalul meciului au spus totul. A fost momentul in care m-am autodepasit, urmat de un moment de eliberare. 
Nu pot uita nici acel as cu care am incheiat primul meu meci din Cupa Davis, la dublu, alaturi de Horia Tecau, impotriva Rusiei sau mingea de meci din 2012, impotriva lui Marin Cilic.

Toate aceste trairi m-au motivat sa merg mai departe, sa iubesc tenisul, sa ajung tot mai sus si sa port cu drag acest logo pe tricou.

Spuneti-va parerea

logo Marius Copil

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies | OK, inchide