03.01.2018

Banca Eric Sturdza

Banca Eric Sturdza

Unii dintre voi pot crede ca a fi un jucator profesionist de tenis este usor: calatoresti foarte mult, iti faci prieteni noi, faci poze cool pentru Instagram, ai numerosi fani care sa te aprecieze, si asa mai departe. Nu este complet gresit sa gandesti asa, insa exista si un revers al medaliei, de asemenea. Acel revers la care, in general, ai prefera sa nu te gandesti.

Sa spunem, spre exemplu, ca atunci cand calatoresti mult, poti sa ajungi in punctul care simti ca nu mai apartii niciunde; iar atunci cand socializezi foarte mult, este mult mai greu sa ai parte de acei cativa prieteni adevarati in care poti avea incredere oricand, si pe care te poti baza in orice situatie; si, da, te antrenezi, si este captivant si placut, dar, in acelasi timp, exista si multa durere fizica, si un efort mental si fizic care depaseste limitele conventionalului.  

In plus, partea financiara si de suport material este foarte importanta, daca iti doresti sa reusesti ca jucator de tenis profesionist. Exista atat de multi copii si tineri talentati care nu isi pot dezvolta aceste abilitati naturale pentru ca le lipseste  resursa materiala. Este adevarat si faptul ca atunci cand ai ajuns in top, nu ai motive sa te plangi in legatura cu aspectele financiare. Dar, daca iti doresti sa performezi si sa fii cel mai bun, elementele materiale sunt extrem de importante.

De ce spun toate astea? - poate te intrebi, si ce inseamna lucrurile acestea pentru cariera lui Marius Copil ca jucator de tenis profesionist? Ei bine, doream doar sa creez contextul potrivit pentru a-ti prezenta parteneriatul meu cu banca Eric Sturdza, care trebuie inteles intr-o lumina potrivita.

Devotamentul pentru performanta si sport al Bancii Eric Sturdza face minuni.

Pentru fanii pasionati de tenis, cel mai probabil nu este o surpriza faptul ca grupul Eric Sturdza are o traditie in a sprijini si sustine performanta in sport, traditie care se datoreaza istoricului familiei iubitoare de sporturi. Printre ele, se numara si tenisul, iar in acest context am avut oportunitatea de a deveni un partener al acestei minunate banci elvetiene, care este o institutie extrem de profesionista, localizata in inima Genevei.

Cum pot sa nu fiu fericit ca sunt un partener al bancii Eric Sturdza, cand valorile lor de baza ma reprezinta? Profesionalismul lor rezida in valori precum pasiunea, perseverenta, determinarea, spiritul de echipa si gusutul pentru implinire si succes.

Grupul Eric Sturdza nu numai ca a sponsorizat de-a lungul anilor cei mai renumiti jucatori profesionisti de tenis din lume (si sunt mandru ca ma aflu printre acestia), dar a sponsorizat si sustinut financiar si unele dintre cele mai importante turnee de tenis care exista (de exemplu, turneul de la Geneva).

Mai mult decat atat, sistemul de gestionare de patriomoniu al bancii Eric Sturdza este destul de impresionant. Lucreaza exclusiv cu clienti privati, oferind un mediu extrem de sigur pentru bunurile noastre. Serviciile de investitii personalizate sunt o alta facilitate majora oferita de banca elvetiana, ceea ce o face sa fie si mai de apreciat.

Datorita eforturilor lor, jucatorii profesionisti de tenis si lumea tenisului in general este mai buna si are capacitatea si contextul necesar pentru a evolua si pentru a se dezvolta. Sunt mandru sa fiu un partener al bancii Eric Sturdza, si recomand serviiile lor oricui.

performanta in sport,banca Eric Sturdza,grupul Eric Sturdza,jucator profesionist de tenis,banci elvetiene

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies | OK, inchide