15.01.2018

Arma secreta: TECNIFIBRE

Arma secreta: TECNIFIBRE

Pentru a obtine performanta, orice persoana trebuie sa ia in calcul numeroase aspecte. Incepand de la dedicare, si pana la pasiune si sacrificiu si la echipament profesionist de tenis, nimic maret nu este vreodata atins, fara ca toate aspectele enumerate mai sus sa fie luate in considerare. Pentru un jucator profesionist de tenis, vectorii succesului si ai performantei rezida nu numai in propria lor persoana, ci si in echipamentul pe care acesta il utilizeaza.

Nu mi-a luat foarte mult timp sa realizez ca imi este imposibil sa joc tenis profesionist, daca nu folosesc un echipament pe masura  - incepand de la piesele de incaltaminte, si pana la cele de imbracaminte, la racheta sau la oricare alt accesoriu. Tot timpul petrecut  antrenandu-ma este inutil, daca nu pot folosi o racheta perfect echilibrata, spre exemplu.

Dupa cum ai remarcat deja, imi place sa folosesc produse si accesorii ale brandurilor a caror poveste si filosofie este similara cu a mea. Acest aspect creeaza un sentiment de unicitate si apartenenta care imi ofera mult mai mult entuziasm in legatura cu produsul respectiv, de exemplu.

Tecnifibre a contribuit la succesul meu, Marius Copil, ca jucator profesionist de tenis.

Produsele Tecnifibre cresc increderea si senzatiile, fiind, in acelasi timp, perfecte pentru nevoile fiecarui jucator profesionist de tenis. In plus, calitatea inalta a serviciilor si materialelor sunt un must pentru performanta mea, motiv pentru care am fost mai mult decat fericit cu alegerea pe care am facut-o, inca din pimrul moment in care am pus mana pe racheta de tenis Tecnifibre. Astazi, sunt mandru sa fiu un partener de incredere si un ambasador al brandului.

Cand vine vorba despre produsele Tecnifibre, mereu ma gandesc la racheta mea profesionala. Folosesc un T-Flash PS, model care este renumit pentru faptul ca este cea mai puternica si stabila racheta usoara de tenis. Pentru mine, este crucial sa joc tenis cu o racheta care este perfect balansata si care imi permite sa nu aleg intre putere si suplete.

Un alt accesoriu Tecnifibre pe care il indragesc este geanta sport Rackpack Pro; daca esti curios sa afli ce este asa de special in legatura cu aceasta geanta, atunci poate ar trebui sa stii ca are cele mai multe compartimente si buzunare de pe piata - iar acest lucru este deosebit, pentru ca un jucator profesionsit de tenis chiar are nevoie de o geanta sport care sa ii permita sa poarte cu usurinta fiecare accesoriu si echipament. Geanta sport Rackpack Pro marca Tecnifibre are cinci compartimente interne si doua buzunare cu plasa, astfel ca toate accesoriile mele sunt perfect organizate.

Cu Tecnifibre, ma simt invincibil si sunt intotdeauna gata sa fac urmatorul pas inspre a fi mai bun si inspre victorie. Nu m-am nascut un jucator de tenis de top, dar am devenit unul; prin dedicare, munca permanenta, si cu accesoriile profesionale Tecnifibre la indemana. Acum, este randul tau.

jucator de tenis,marius copil,racheta de tenis,produse tecnifibre,geanta de tenis Rackpack Pro

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies | OK, inchide