12.01.2018

Accelereaza cu Mizuno

Accelereaza cu Mizuno

Fiecare dintre noi este posesorul (sau posesoarea) unor obiecte specifice, care actioneaza precum un totem pentru noi, si care ne ajuta sa facem fata cu brio provocarilor de zi cu zi, fie ele uzuale, fie mai putin obisnuite. Pentru doamne si domnisoare, poate fi acea geanta, pentru copii, acea jucarie pe care nu o lasa din mana niciodata, iar pentru domni, castile fara de care nu se simt completi. Dar, pentru un jucator de tenis profesionist, incaltamintea sport este cel mai important accesoriu la care ma pot gandi. Pentru mine, cel putin, este cel mai important accesoriu.

In momentul in care investesti atat de mult timp si efort in antrenamente si practica, din punct de vedere fizic, este esential sa eviti pe cat posibil durerea si sa ai grija de corpul tau. Ar fi un lucru ingrozitor pentru picioarele mele sa ma antrenez la nivelul la care eu o fac, purtand o pereche de incaltaminte sport care nu este special creata pentru acest gen de activitati. De aceea, am grija de picioarele si articulatiile mele in timp ce ma antrenez si joc tenis, purtand pantofi sport marca Mizuno.

Echipamentul Mizuno imi faciliteaza performanta in tenis.

De ce Mizuno, si nu orice alt brand de incaltaminte sport? Pentru ca Mizuno impartaseste aceleasi valori ca mine. Sloganul lor te avertizeaza ca Mizuno iti ofera puterea de a performa si de a-ti implini obiectivele, si chiar daca nu stii mai multe despre brand, este suficient cat sa te indragostesti de el inca din momentul in care iei contact cu aceste cuvinte.

In timp ce fac lucrul pe care il iubesc cel mai mult (joc tenis), ma aflu intr-o permanenta cautare a performantei si a perfectiunii, iar echipamentul sportiv trebuie sa fie la fel. In sens metaforic, incaltamintea sport trebuie sa reprezinte o extensie a corpului meu, iar pantofii sport profesionali Mizuno exact asta promit. Fiind mereu determinat sa castig si sa devin din ce in ce mai bun, am nevoie sa simt ca ma pot baza in orice situatie pe incaltamintea sport pe care o port, la fel cum ma bazez si pe mine insumi.

Desigur, povestea si valorile care stau in spatele echipamentelor de tenis Mizuno sunt importante, dar la fel de importante sunt si produsele in sine. Mizuno foloseste, pentru echipamentul pe care ii port, materiale de calitate, iar produsele sunt create asfel incat sa ma ajute (si sa te ajute) sa dau tot ce am mai bun, atunci cand joc tenis, sau orice alt tip de sport. Acum, te mai surprinde faptul ca sunt incantat si mandru de faptul ca sunt un partener al Mizuno? Desigur ca nu, date fiind cele de mai sus.

In vreme ce tenisul este un sport atat de rapid si de puternic, iar un meci de tenis este destul de lung, nevoia pentru imbracamintea sport profesionala este imperativa. Iar aici, intervine echipamentul sport Mizuno, cu design special creat pentru orice tip de jucator. In vreme ce imbracamintea sport Mizuno este creata pentru a sustine performanta unui jucator profesionist de tenis (printre altele, desigur), design-ul este absolut perfect, din punct de vedere estetic.

Atunci cand port Mizuno,  simt ca este ca o extensie a corpului meu; iar echipamentul Mizuno mi-a fost alaturi de fiecare data cand am castigat, iar acest fapt creeaza o legatura speciala cu brandul, care merge dincolo de parteneriatul formal. Mizuno nu este doar un brand oarecare sau doar un simplu partener, pentru mine; este, de asemenea, motorul din spatele multora dintre victoriile pe care le-am obtinut, si face parte din povestea care sta in spatele oricarui sportiv de performanta.

mizuno,mizuno,incaltaminte sport mizuno,echipament mizuno,performanta in tenis,jucator de tenis,partener mizuno,sportiv de performanta

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies | OK, inchide