12.02.2018

DIEMA XTRA SOFIA OPEN SOFIA, BULGARIA, ATP 250

DIEMA XTRA SOFIA OPEN SOFIA, BULGARIA, ATP 250

Dupa infrangerea de la Australian Open am suferit mult. M-a durut foarte tare. Ne-am intors acasa si m-am antrenat intens toata saptamana, inainte de Cupa Davis. Atunci am luat decizia, impreuna cu antrenorul meu, Andrei Mlendea, de a merge pe un stil de joc mai agresiv, indiferent de rezultat. Stiam ca mi se potriveste si ma simteam excelent pe terenul de tenis, iar rezultatele s-au vazut imediat, in confruntarea cu Luxemburg, de la Piatra Neamt.  

A urmat apoi primul meci de la Sofia Open, impotriva lui Robin Hase, a fost meciul care mi-a confirmat ca acest stil de joc imi este favorabil. Am reusit sa profit de fiecare oportunitate avuta pe serviciul adversarilor si sa imi fac jocul foarte bine pe propriul serviciu.  

In ultimul meci, l-am intalnit pe Mirza Basic, aflat intr-o forma exceptionala. A fost dificil sa joc impotriva unui jucator cu o mobilitate atat de buna. Din pacate nici serviciul, nici sansele, nu au fost astazi de partea mea. 

Ii sunt recunoscator lui Andrei Mlendea pentru ascensiunea mea in clasamentul ATP si pentru evolutia mea din acest turneu.

M-am simtit foarte bine la Sofia Open, iar cu aceasta ocazie doresc sa le multumesc gazdelor pentru un turneu foarte bine organizat si pentru fairplay-ul de care au dat dovada, programandu-mi primul meci in a trei-a zi. A fost o placere pentru mine sa joc finala pe arena centrala in fata a 10.000 de spectatori minunati.

Desi au fost opt zile incarcate, in care am reusit sa obtin sapte victorii consecutive, pot spune ca sunt pregatit sa merg mai departe. Datorita unui special exempt (SE) primit in momentul calificarii in semifinala de la Sofia, saptamana viitoare il voi intalni pe Damir Džumhur, la Rotterdam, ABN AMRO World Tennis Tournament, ATP 500. 

Va multumesc pentru toate mesajele frumoase de sustinere si ma bucur sa va am alaturi.

Cu drag, 
Marius 

Spuneti-va parerea

Gabriela Popa 12.02.2018
Frumos meci. Strans si tensionat. Faptul ca ai jucat finala spune multe despre jocul tau de anul acesta. Felicitari si mult succes pretutindeni!
Corina 11.02.2018
Felicitari si multumim mult pt toate emotiile de azi. Esti peste Basic, au fost momente cheie in care dif a fost infima, dar a contat. Sunt absolut convinsa ca o sa vina primul titlu curand! Suntem alaturi de tine mereu!
Sorin 11.02.2018
A fost un joc strans si frumos unde ai aratat ca antrenamentul intens iti aduce rezultate. De maine pe un loc mult mai sus in clasamentul ATP si e doar Februarie.
Succes
tenis,tennis,marius copil,marius copil,ATP,ATP,Sofia Open,Sofia Open,ATP 250,ATP 250,Rotterdam,Mirza Basic,Mirza Basic,Andrei Mlendea,Andrei Mlendea,Robin Haase,Robin Haase

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies | OK, inchide